Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΤΩΡΑ: Νέες ΦΩΤΟ - Χάος στην εθνική οδό - Εγκλωβισμένοι στο χιονιά - Ουρές χιλιομέτρων

Δίπλωσαν φορτηγά και έκλεισε το ρεύμα από Λαμία προς Θεσσαλονίκη - Απαγορευτικό για φορτηγά προς Θεσσαλονίκη...

Η κατάρρευση ενός ειδώλου: Η Έλενα Παπαρίζου είναι εθισμένη στο

Ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης. Οι οδηγοί είναι για περισσότερες από τέσσερις ώρες εγκλωβισμένοι από τις Ράχες μέχρι και τα διόδια της Πελασγίας και δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε θα ανοίξει ο δρόμος.

«Έχουμε μικρά παιδιά στα αυτοκίνητα. Είμαστε εγκλωβισμένοι για ώρες. Αν δεν γίνει κάτι άμεσα θα βγαλουμε τη νύχτα εγκλωβισμένοι...», έλεγε διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον έξι φορτηγά που έχουν διπλώσει από το Αχλάδι μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους. Οδηγός είπε στο LamiaReport, ότι έχουν διπλώσει και ΙΧ, τα οποία δεν είχαν αλυσίδες με αποτέλεσμα τα πράγματα να είναι πολύ πιο δύσκολα για τους εγκλωβισμένους οδηγούς.

Πριν από λίγη ώρα δόθηκε εντολή από την αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας να διακοπεί η κυκλοφορία των φορτηγών στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Θα χρειαστεί τουλάχιστον μια ώρα να τραβήξουν τα φορτηγά και να καθαρίσουν το δρόμο, ώστε να δοθεί στην κυκλοφορία.
Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει και στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, όπου έχουν ακινητοποιηθεί αρκετά φορτηγά. Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των φορτηγών και επιτρέπει να κινούνται τα ΙΧ που έχουν αλυσίδες, ωστόσο τελευταίες πληροφορίες αναφερουν ότι εχουν ακινητοποιηθεί και μικρά αυτοκινητα, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγαλη δυσκολια στην κυκλοφορία..




lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου